Diasec nedir?
Pleksiglas ve alüminyumun muhteşem birlikteliği ile sanat eserlerine estetik açıdan bir obje değeri de katan yeni nesil bir sunum tekniğidir. Görsel, pleksiye asit içermeyen, çok şeffaf bir malzeme ile sıvanır. Arka tarafı alüminyum levha ile preslenir ve profil asma aparatı ile işlem tamamlanır. Maksimum dayanıklılık ve estetik mükemmeliyet sağlanmış olur.
Eserler, UV koruması ve hava ile temasının kesilmesi sayesinde uzun yıllar canlılığını korur ve arşivsel amaçlı kullanılır.
Diasec, yeni nesil bir sergileme tekniği olarak modern mekanlarda sıklıkla karşımıza çıkar.
Floating Çerçeve nedir?
Modern bir çerçeveleme yöntemi olan Floating Çerçeve, günümüzde müze ve sergilerde en çok karşılaştığımız sergileme yöntemidir. Kaliteli, dayanıklı Poliüretan malzemeyle üretimini gerçekleştirdiğimiz çerçeveler, uzun yıllar hiç bir bozulma ya da eğilme olmadan ilk günkü güzelliğini korur.
Adını eser ile çerçeve arasındaki boşluktan alan Floating Çerçeve, bu çepeçevre boşluğun yarattığı gölge sayesinde eserin çerçeve içinde yüzdüğü izlenimi verir (Floating/yüzer efekt).
Box Çerçeve nedir?
Box çerçevelerde; fine art kağıda baskı yapıldıktan sonra, eserin çevresinde beyaz bordür (kenar) bırakılacak şekilde çerçeveleme işlemi yapılır. Bu beyaz bordür, eserin zeminden ayrışıp öne çıkmasını sağlar. Ön tarafı cam ile kapatılarak eser korumaya alınır ve daha modern bir hava yaratılmış olur. Kaliteli, dayanıklı Poliüretan malzemeyle üretimini gerçekleştirdiğimiz çerçeveler, uzun yıllar hiç bir bozulma ya da eğilme olmadan ilk günkü güzelliğini korur.